27 July 2010

Kenapa??????

Soklan kenapa??? Kenapa aper???? hehehehe...persoalan nyer ialah......kenapa aku lama tak update blog......nak tau sebab2 nyer??? Sebab2 nyer adalah seperti berikut:-

  1. Takde isu terkini nak aku coretkan kat dlm blog nie
  2. Terlampau buzy dengan kerja
  3. Sibuk memindahkan barang2 kat opis aku sebab kena reshuffle (tukar) bahagian lain
  4. Sibuk melayan anak aku yang terlampau manja sangat skrg nie (dier tau kot nak dpt adik)
  5. Sibuk belajar tugas2 kat tempat baru
  6. Sibuk jadi urusetia temuduga (mcm hampeh...dah kena tukar pun kena jugak)
  7. Sibuk menyelesaikan kerja2 tertangguh sebelum pindah
  8. Sibuk layan bola kat astro, smpi maleh nak ngadap komputer
  9. Taska anak tutup seminggu, amat menyusahkan, terpaksa mintak tolang awe (nenek) dier jagakan
  10. Terpaksa ulang alik dari KL ke Putrajaya sbb taska anak tutup seminggu (dah penat maleh nak ngadap blog)
  11. Terlalu lama menunggu, buang masa utk gmbr diupload (dulu tak mcm nie...adakah disebabkan blog aku dah smpi tahap limitnyer???)
  12. Bukan ader org pun nak tengok blog aku nie, takde sape pun nak jadi peminat blog aku.....(kira majuk laa nie....huhuhuhu)

Itulah semua alasan2 yg dpt aku pikir kan buat masa nie......tapi terlampau banyak alasan plak rasanya....tapi sebab yg paling utama kenapa aku lama tak update blog ialah.......SEBAB AKU MALAS DAN TAKDE MOOD NAK UPDATE.......bleh terima ker alasan aku nie???.....hahahahahahahaha.......

No comments:

Post a Comment